Ajatuksia pölynhallinnasta.

Minervaskolan-P1-työmaalla hallitaan pölyä CAMUlla

Minervaskolan-P1-työmaalla hallitaan pölyä CAMUlla

Helsingin kaupungin vaatimuksesta Pylon Oy toteuttaa Minervaskolanin saneerauksen P1-puhtausluokan mukaisesti, jolloin tarvitaan erinomaista pölynhallintaa. Pölynhallinnassa vaadittiin käytettäväksi alipaineistajaa tai vastaavaa ratkaisua. CAMU-kohdepoistaja valittiin osaksi Minervaskolanin P1-työmaata.

Kysely: Miksi haluat hallita rakennuspölyä?

Kysely: Miksi haluat hallita rakennuspölyä?

Teemme nyt kyselyn rakennusalan ammattilaisille ja haluamme tietää, mikä on sinulle ensisijainen syy tehdä pölynhallintaa rakennustyömaalla. Onko syy työntekijöiden terveyden suojeleminen, työmaan puhtaus tai rakentamisen laatu? Onko syy ulkopuolelta tulevassa paineessa, eli vaatiiko tilaaja tai valvoja pölynhallintaa? Osallistu kyselyyn 31.5.2018 mennessä ja voit voittaa leffalippuja.

6 tekosyytä laiminlyödä pölynhallinta

6 tekosyytä laiminlyödä pölynhallinta

Pölynhallinnasta on puhuttu rakennustyömailla jo parikymmentä vuotta, mutta edelleen löytyy tekosyitä laiminlyödä pölynhallinta. Lue blogistamme 6 tekosyytä miksi pölyä ei hallita, vaan sen annetaan levitä työmaalla ja vaarantaa työntekijöiden terveys, sekä sotkea työmaa.

Kiviainespölyltä kannattaa suojautua, sillä rakennuspöly on terveydelle vaarallista.

Tilaa kerran kuussa ilmestyvä pölynhallinta-uutiskirjeemme

Ota rakennustyömaan puhtaus sekä työntekijän terveys agendallesi. Saat parhaat ja uusimmat vinkit pölynhallintaan, työterveyden ylläpitoon ja P1-rakentamiseen.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!