​​Condicon on osastointiratkaisujen ehdoton ykkönen!

Unohda hankalat kertakäyttöiset osastointiratkaisut.

Miksi rakentaisit enää kiinteitä osastointeja pitkästä puutavarasta ja rakennusmuovista, kun voit tehdä nyt saman paljon kustannustehokkaammin, nopeammin ja siistimmin käyttämällä Condicon-osastointielementtejä?

Condicon on nopeasti ja helposti työmaalle asennettava osastointiratkaisu, joka säästää aikaasi ja rahaasi varsinaiseen rakennustyöhön.

Condicon-seinäjärjestelmä tuo säästöjä.

Säästä 50% rahaa

Uudelleen käytettävä Condicon-seinäjärjestelmä on jopa 50% prosenttia halvempi, koska se on nopeampi asentaa ja purkaa kuin perinteiset suojaseinät, eikä siinä synny ylimääräisiä materiaali- tai jätekuluja.

Säästä 90% aikaa

Condicon osastointiseinän pystytyttäminen ja purkaminen on jopa 10x nopeampaa, kuin kertakäyttöisen pitkästä tavarasta rakennetun osastointiseinän. Pystyttäminen ja purkaminen on helpompaa kuin legoilla rakentaminen!

Säästä 100% ympäristöä

Condicon elementit ovat täysin tiiviitä ja ne soveltuvat kaikkeen osastointiin työmaallasi. Elementit ovat uudelleenkäytettäviä ja helposti huollettavia, siis täydellinen kiertotalousratkaisu

Katso videolta kuinka helppoa ja nopeaa osastoinnin rakentaminen voi olla!

condicon osastointiseinä

Markkinoiden helpoin ratkaisu työmaiden osastointiin.

Condicon on nopeasti ja helposti työmaalle asennettava osastointiratkaisu, joka säästää aikaasi ja rahaasi varsinaiseen rakennustyöhön.

Condicon seinä- ja ovielementtien asentaminen on jopa 10x nopeampaa, kuin osastoinnin rakentaminen pitkästä tavarasta, jolloin se säästää selvää rahaa lyhentyneessä työajassa. Korjausrakentamiskohteissa nopea asennus ja purku lyhentävät myös häiriöitä arjen toiminnalle.

Siirrettävä ja uudelleenkäytettävä Condicon-osastointiratkaisu on siisti ja ympäristöystävällinen, sillä se vähentää väliaikaisista rakenteista syntyvän jätteen määrää merkittävästi.

Condicon eristää tilat saumattomasti ja on siirrettävissä projektin edetessä. Täydellinen seinäkejärjestelmä sisältää seinä-, ovi- ja päätyelementit, ja lisäosilla suojataan hankalat reuna- ja kattoalueet.

Tekniset tiedot

Condicon seinäjärjestelmä on tuotesuojattu rekisteröidyllä hyödyllisyysmallilla (IPR).

Seinäjärjestelmä koostuu elementeistä, jotka on valmistettu alumiiniprofiileista, kennolevystä ja solukumista. Rakenteessa on kaksi erillistä sisäkkäin liikkuvaa profiilirakennetta, jotka yhdessä muodostavat seinäelementin.

Järjestelmän peruselementtinä on seinä, jonka leveys on 1 metri ja korkeus skaalautuu 2,2 metristä 3,3 metriin.  Erikseen hankittavaa solukuminauhaa käytetään pienten ja/tai hankalien välien (30–80 mm.) eristämiseen.

CONDICON 1000

Standardielementti
Leveys: 1 015mm
Korkeus: 2 170 – 3 300 mm
Paino: 26 kg

CONDICON 600

Sovite-elementti
Leveys: 615 mm
Korkeus: 2 170 – 3 300 mm
Paino: 21 kg

CONDICON 500

Sovite-elementti
Leveys: 515 mm
Korkeus: 2 170 – 3 300 mm
Paino: 20 kg

CONDICON 300

Sovite-elementti
Leveys: 315 mm
Korkeus: 2 170 – 3 300 mm
Paino: 17 kg

CONDICON 1200

Erikseen tilattavissa
Leveys: 1 215 mm
Korkeus: 2 110 mm
Paino: 29 kg

CONDICON OVI


Leveys: 1 015 mm
Korkeus: 2 110 mm
Paino: 29 kg

Kysyttävää? Täytä lomake tai soita
044 243 7409

Scroll to Top