Asiakkaat ovat tyytyväisiä CAMU D2 kohdepoistajaan

Skanska, uudisrakennuskohteen P1-puhtausluokan pölynhallintaa

Skanskan Kaupunkiympäristötalon työmaalla oli kuusi Consair CAMU ‑kohdepoistolaitetta hoitamassa pölynhallintaa erityisesti rakennukseen tulleen miljoonan kiven muurauksessa. 

Kokemusten perusteella CAMU D2-kohdepoisto pitää pölyn kurissa ilman hankalaksi koettua telttaa. Työntekijät olivat tyytyväisiä siitä, että kohde on huomattavasti pölyttömämpi CAMUn ansiosta. Työntekijöiden terveyshaitat olisivat huomattavasti yleisempiä, mikäli pölynhallintaa ei tehtäisi.

Lue oheisesta case studystä enemmän P1-puhtausluokan puhtaudenhallinnan toteutuksesta Skanskalla ja katso myös Skanskan logistiikka-aluevastaavan sekä valvojan haastattelut viereisistä videoista.

Rakennusliike Kuoma huolehtii työtyytyväisyydestä Niiralan Kulman työmaalla

Rakennusliike Kuoma Oy toteuttaa kuopiolaiselle rakennuttajalle Niiralan Kulma Oy:lle 47 Kuopion kaupungin vuokra-asuntoa. Rakennuttajan, Niiralan Kulman, oman määrittelyn mukaisesti työmaalla huolehditaan hyvin niin kosteuden- kuin puhtaudenhallinnastakin. Molempia seurataan tarkoin viikkopalavereissa. Tilaaja on kiinnostunut myös kiristyvistä työturvallisuusvaatimuksista.

Kuoman vastaava mestari Harri Lyytinen kertoo, että työntekijät arvostavat että työturvallisuudesta huolehditaan CAMUn hankinnalla

Rakennuspalvelu Tuomi Oy, linjasaneeraus

Uusi Consair CAMU D2 ‑kohdepoistolaite oli tekemässä pölynhallintaa Rakennuspalvelu Tuomen linjasaneerauskohteessa Raisiossa.

Laatoittaja kiitteli erityisesti sitä, että hissittömässä talossa säästyy aikaa ja vaivaa, kun pölyävää laastinsekoitustyötä ei tarvitse tehdä ulkona ja kantaa raskaita paljuja portaita pitkin. CAMU D2 ‑kohdepoistolaitteen suodattimen vaihto on nopeaa ja siistiä. Katso videolta, miten se tapahtuu minuutissa.

Scroll to Top