Suosittu CAMU D2 ‑ kohdepoistolaite ottaa laastipölyt talteen helposti ja tehokkaasti.

Consair CAMU D2 on varma ja toimiva ratkaisu.

1. Täytä kaikki vaatimukset.

CAMU:lla pääset tutkitusti vaadittuihin raja-arvoihin, joten sen kanssa ei ole pelkoa AVI:n seuraamuksista. CAMU on TTL:n esimerkkiratkaisu ja on myös suosittu P1-rakentamisessa.

2. Markkinoiden paras esisuodatin.

CAMU D2 kerää pölyn patentoituun säiliöesisuodattimeen, jonka vaihtoväli on pitkä ja se voidaan vaihtaa lähes pölyttömästi. Unohda pölisevät suodatinmatot sekä niiden jatkuva vaihto tai imurointi!

3. Vähennä kustannuksia.

Sekoituskopin rakentaminen, purku ja siirtely on kallista. Se vaatii myös oman alipaineistajan, jonka suodatin pitää puhdistaa päivittäin. CAMU tulee työmaallesi halvemmaksi ja se vähentää turhia askeleita.

4. Turvallinen kaikissa tilanteissa.

Pölyä ei leviä takaisin hengitysilmaan, kun laite sammutetaan, suodatin vaihdetaan tai laitetta siirretään työmaalla. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi CAMU toimii niin tehokkaasti.

5. Helppo käyttää.

CAMU:lla pääset tutkitusti vaadittuihin raja-arvoihin, joten sen kanssa ei ole pelkoa AVI:n seuraamuksista. CAMU on TTL:n esimerkkiratkaisu ja on myös suosittu P1-rakentamisessa.
CAMU D2 dust extractor from the side

CAMU D2 on AVI:n suosittelema ja TTL:n esimerkkiratkaisu laastipölyn kohdepoistoon. Se soveltuu ja on suosittu ratkaisu P1-rakentamiseen.

Osta. Vuokraa. Liisaa. Pyydä päivän tarjous. Lomakkeella tai soittamalla 044 243 7409.

Consair CAMU D2 on varma ja toimiva ratkaisu.

Skanska, toimitilan uudisrakennus.

Uusi Consair CAMU D2 ‑kohdepoistolaite oli huolehtimassa erityisesti muurareiden työn pölyttömyydestä Skanskan rakentaman Kaupunkiympäristötalon työmaalla. P1-puhtausluokan työmaalla pölynhallinnassa käytetään alipaineistajia ja kohdepoistolaitteita.

Urakkavalvoja Vesa Liikasen mukaan CAMUista saatujen kokemusten perusteella kohdepoisto pitää pölyn kurissa ilman koppeja, ja käyttäjät ovat olleet tähän tyytyväisiä. CAMU kerää pölyn hyvin, eikä se päädy muurarien keuhkoihin. Työntekijät ovat tyytyväisiä siitä, että kohde on huomattavasti pölyttömämpi CAMUn ansiosta. Työntekijöiden terveyshaitat olisivat huomattavasti yleisempiä, mikäli pölynhallintaa ei tehtäisi.

Rakennuspalvelu Tuomi Oy, linjasaneeraus

Uusi Consair CAMU D2 ‑kohdepoistolaite oli tekemässä pölynhallintaa Rakennuspalvelu Tuomen linjasaneerauskohteessa Raisiossa. Laatoittaja kiitteli erityisesti sitä, että hissittömässä talossa säästyy aikaa ja vaivaa, koska pölyävää laastinsekoitustyötä ei tarvitse tehdä ulkona ja kantaa raskaita paljuja portaita pitkin. CAMU D2 ‑kohdepoistolaitteen suodattimen vaihto on nopeaa ja siistiä. Katso videolta, miten se tapahtuu minuutissa.

CAMU D2 ‑kohdepoisto­laitteen käyttöönotto, käyttö ja suodattimen vaihto.

Katso kuinka CAMU D2 ottaa laastipölyn talteen.

Näin helposti otat CAMU D2:n käyttöön työmaalla.

CAMU D2 suodattimen vaihto on nopeaa ja pölytöntä.

Kurkkaa CAMU D2 ‑esite ja käyttöohjeet

Pyydä lisätietoa tai esittely työmaallesi. Lomakkeella tai soittamalla 044 243 7409.

Scroll to Top