Consair CAMU 1200 -kohdepoisto­­laite

CAMU 1200 on jo monelle tuttu laite työmaan pölynhallinnassa. Se poistaa 99 % vispiläsekoituksessa syntyvästä helposti leviävästä kiviainespölystä.

Suodattimen vaihto on helppoa ja nopeaa. CAMU 1200 liikkuu sinne missä sekoitustyötä tehdään, etkä joudu kantamaan painavia laastipaljuja.

Tutustu myös uuteen Consair CAMU D2 -kohdepoistolaitteeseen.

Tutustu CAMU 1200 referenssityömaihin.

Katso esite tästä.

Ota yhteyttä myyntiimme viereisellä lomakkeella niin katsotaan sinun työmaasi pölynhallinta-asiat kuntoon!

 

Katso CAMU 1200 -videot: Käyttöönotto, käyttö ja suodattimen vaihto

CAMU 1200 -pölynhallinta­työpiste

on palkittu kotimainen innovaatio, jolla rakennustyömaat tekevät tehokkaasta pölynhallinnasta arkipäivää.

Työnkuva ei muutu, vaikka työstä tulee siistiä ilman laastin makua suussa. Pölynhallinta ei enää ole hidasta ja hankalaa, sillä se hoituu itsestään työn ohessa. Työmaan on helpompi saavuttaa P1-puhtausluokka, kun pölyä hallitaan alusta alkaen.

Helppo käyttöönotto, vaivaton siirrettävyys ja sijoiteltavuus työmaalla sekä pitkä huoltoväli ovat CAMUn valtteja. Silti pölynhallinta CAMUlla on niin tehokasta, että hiostavia ja hankalia hengitysmaskeja ei tarvita. 

Tarkastele CAMUn ominaisuuksia kuvaa klikkaamalla.

 

CAMU 1200 on heti käyttövalmis.

Käyttöönottoon menee vain pari minuuttia:

 

1. Matto alle

 

2. CAMU paikoilleen

3. Ovet auki

 

4. Virta päälle

 

Kytke virta aina ennen kuiva-aineen käsittelyä. Hae sekoitusvälineet ja tarveaineet. Avaa kuiva-ainesäkki CAMUn toiminta-alueella ja kaada tarvittava määrä sekoitusastiaan. Sekoita. Suojaa kädet sekoitettaessa, vältä ihokosketusta. Käytä hengityssuojaimia suodatinta vaihdettaessa. Simple as that.

Toiminta­periaate.

Matalapaine­tekniikka

CAMU liikuttaa suuria ilmamassoja ja nappaa talteen 99% pölymassasta, eikä se joudu keuhkoihisi. CAMU sieppaa kiviainespölyn jopa 1 m³ alueelta.

Osastoiva esikammio

Osastoinnilla ja esikammiotekniikalla saadaan esteetön reitti suoraan kohdepoistolaitteen sisään. Tällöin ohivirtaus minimoituu. Kiviainespöly kertyy säiliöön, ei suodattimeen.

Huoltovapaa mikrosuodatus

CAMU suodattaa puhtaaksi ulostulevan ilman.  Sillä on korkea erotusaste. Automaattinen suodattimen puhdistus säästää aikaasi. Suodattimella on pitkä käyttöikä ja vaihtoväli.