Hyviä tyyppejä haussa.

Puhuvat kikystä, aktiivimallista ja talouskasvusta ja ties mistä muusta. Onneksi meillä ei välitetä tuollaisista puheista.. Siksi voimme keskittyä kasvamaan, ja jättää murheet muille. Tarvitsemme jatkossa hyviä tyyppejä meidän mahtavaan jengiin mukaan, eli kannattaa olla aktiivinen meidän suuntaan. Vaikkei juuri nyt olekaan avointa työpaikkaa täytettäväksi, otamme mielellään vastaan CV:si ja soittosi.

Kuinka haet töitä Consairilta?

Homma toimii näin:

  1. Tutustu sivustolla missioomme pitää rakennustyömaat ja rakentajien keuhkot puhtaina pölystä. Mitä sinulla olisi tarjota meille tämän tavoitteen saavuttamiseksi?
  2. Pidä meteliä itsestäsi meidän suuntaan: hyvä tyyppi kertoo esim. miksi hänet kannattaa palkata, mitä on saanut elämässään aikaan, jne. Voit lähettää hengentuotoksesi sähköpostilla: enna.rane(at)consair.fi.
  3. Kutsu itsesi kylään soittamalla Enna Ranelle tai Frank Russille, koska haluamme tietää kuka siellä huutelee. Kenestä olisi CAMUn kaveriksi Consairiin?

 

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Kiviainespölyltä kannattaa suojautua, sillä rakennuspöly on terveydelle vaarallista.

Tilaa kerran kuussa ilmestyvä pölynhallinta-uutiskirjeemme

Ota rakennustyömaan puhtaus sekä työntekijän terveys agendallesi. Saat parhaat ja uusimmat vinkit pölynhallintaan, työterveyden ylläpitoon ja P1-rakentamiseen.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!