Uusi älykäs ja tehokas

Consair CAMU D2 -kohdepoistolaite

Lue lisää CAMU D2 -kohdepoistolaitteesta

Puhtaat keuhkot, puhdas työmaa. Simple as that.

Vispilä­sekoitus on usein työmaan suurin pölyttäjä. Onneksi siihen on helppo ratkaisu.
Uusi Consair CAMU D2.

Työmailla usein aikataulut painavat päälle. Vaatimukset työturvallisuuden ja työmaan puhtauden parantamisesta kasvavat jatkuvasti. Pölyntorjunta koetaan usein hankalaksi, ylimääräiseksi ja irralliseksi vaiheeksi.

Pölynhallinta voi olla helppoa ja nopeaa.

CAMU D2:n tehokas kohdepoisto on kehitetty kuiva-aineiden, kuten betonien, laastien ja tasoitteiden vispiläsekoituksen pölynhallintaan. CAMU-pölynhallintatyöpiste siirtyy helposti, on heti käyttövalmis ja se toimii ilman alipaineistusta tai osastointia. Ota rakennuspöly talteen heti sen syntyhetkellä. Hengitysilma paranee, ja vaikeasti siivottavan hienopölyn määrä vähenee merkittävästi työmaalla.  Yksinkertaisesti:

Rakennuspölystä ei ole haittaa, kun sitä ei synny.

Lue lisää CAMU D2 -kohdepoistolaitteesta

Pölynhallintaa – blogit ja ajankohtaista

CAMU + fiksu pölynhallinta =
hyötyjä työmaalle.

Pölynhallinta on laatutekijä

Hyvään sisäilmaston laatuun valmiissa rakennuksessa pääset hallitsemalla pölyä tehokkaasti. Pölynhallinta on laatutekijä ja samalla mahdollisuutesi tavoitella P1-puhtausluokan tilojen rakennushanketta.

Työntekijäsi on suojassa

Tehokas rakennusaikaisen pölyn kohdepoisto suojaa sekä työntekijää että rakennuksen loppukäyttäjää haitalliselta kiviainespölyltä, josta aiheutuu vakavia terveysriskejä.

Tehokkuus tuo säästöjä

Nopeasti siirrettävä ja helposti sijoitettava kohdepoistotyöpiste minimoi hukka-ajan sekä turhat askeleet. Hyvä suunnittelu ja helppokäyttöisyys yhdessä säästävät sinulle aikaa, rahaa ja hermoja.

Kaikki kehuvat omia tuotteitaan.
CAMUa kehuvat muutkin.

"Työntekijät todella käyttävät CAMUa, ilmanlaatu on paljon parempi nykyisin."


Karri Korhonen, työnjohtaja

“Työmiehet tykkäsivät erityisesti siitä, että ei ollut laastinmakua suussa töiden jälkeen. Myös siivoojat piti laitetta hyvänä, sillä pölyä oli vähemmän. Suosittelen.”


Marko Ahvenlampi, vastaava mestari

Katso referensseistämme esimerkkejä työmaista, joilla CAMU on jo ollut pölynhallinta­hommissa.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää CAMU-kohdepoistolaitteesta tai pölynhallinnasta? Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tässä on  oikopolku
CAMU-vuokraamoon.

Vuokraamon sivulta löydät myös myyjiemme yhteystiedot.